Maak gebruik van 20% korting op een nieuwe Honda buitenboordmotor

31 mei 2023

Maak gebruik van 20% korting op een nieuwe Honda buitenboordmotor

Honda, leverancier van buitenboordmotoren, is al sinds 2016 Official Supplier van het Watersportverbond. Naast de buitenboordmotoren voor de coachboten van Team Allianz, levert Honda Marine ook de Honwave begeleidingsboten met buitenboordmotoren voor het kennismakingsprogramma voor de jeugd: Optimist on Tour. Op deze manier ondersteunt Honda Marine de toekomst van de watersport. Omdat de motoren van Honda Marine het meest zuinig zijn en het minste geluid, maken, zijn ze erg geschikt voor de functie van begeleidings- en/of coach boot. 

Kortingsactie 

Verenigingen en vaarscholen die lid zijn van het watersportverbond krijgen de mogelijkheid om bij een officiële Honda Marine Dealer gebruik te maken van 20% korting op een Honda buitenboord motor.

Actie Voorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle verkochte combinaties en Honda buitenboordmotoren aan leden van het Watersportverbond op vertoon van hun lidmaatschapsnummer in actieperiode die loopt tot 30 juni 2023..
  • Kortingen zijn van toepassing op de huidige Honda Marine advies prijslijst van 2023

Op de website van Honda kun je op zoek naar een officiële dealer in de buurt

Voor leden

Ook voor leden loopt er op dit moment een kortingsactie voor een Honwave + Honda buitenboord combinatie of een Honda buitenboordmotor.

Deel dit artikel:

Uitgelichte artikelen

Recreatie

De partners van het Watersportverbond