Sponsoren

Het Watersportverbond is trots op haar sponsoren en suppliers die watersport samen met aangesloten verenigingen betaalbaar en bevaarbaar houden. Hieronder een overzicht van deze partijen

 

De HISWA is met een ruim aanbod van boten tot ongeveer 10 meter en een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor ieder type boot en watersporter de ideale start van het watersportseizoen. Vele exposanten informeren je over de nieuwste ontwikkelingen en tonen bijzondere pr​imeurs. Daarnaast is er een boordevol programma, met o.a. interactieve workshops, inspirerende lezingen en volop demonstraties en water fun activiteiten.

Klik hier voor meer informatie. 

Sailcenter is de grootste gespecialiseerde watersportwinkel voor open zeilboten en catamarans. Wij zijn de officiële importeur van Laser (LaserPerformance) zeilboten, Dart catamarans, Ovington 29er, 49er, 49erFX en Musto Skiffs, SailQube, Blue Blue, McLaughlin en Winner Optimisten. Wij hebben alle originele Laser onderdelen en onderdelen voor alle andere dinghies en catamarans op voorraad. Ook verkopen wij dekzeilen, trailers en een uitgebreid assortiment watersportartikelen waaronder lijnen, blokken en klemmen van Harken, Ronstan, Holt, Allen en Seldén. Zeilkleding nodig? Sailcenter voert de grootste collectie zeilkleding van Magic Marine, Zhik, Gill en NeilPryde. Ook voor reparaties en onderhoud van uw open zeilboot of catamaran kunt u bij ons terecht op Marina Muiderzand in Almere!
Ga verder naar Sailcenter.nl 

Svasek is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in haven, kust en rivier engineering en is bij uitstek vakkundig in het analyseren en traceren van stroming, golven en de dynamiek van water. De samenwerking tussen het Watersportverbond met Svasek heeft een heel sterk fundament.  Svasek leverde al twee keer eerder voor de Olympische spelen (2008, 2012, 2016) stroomvoorspellingen.  Het Watersportverbond ervaart Svasek als een heel betrouwbare partner die nauwkeurig werk levert en meedenkt in de behoeften van de Delta Lloyd Kern en Talentploeg. 
Meer informatie vind je hier.  

Het Nationaal Topzeilcentrum Den Haag (NTC Zeilen) is een samenwerking tussen het Watersportverbond en de gemeente Den Haag is een door NOC*NSF officieel geaccrediteerd Nationaal Topsport Centrum die voldoet aan alle eisen om topsporters een ideale trainingslocatie te bieden, waar trainen, studeren en wonen goed gecombineerd kunnen worden. Talentvolle zeilers en surfers worden hier door het Watersportverbond opgeleid tot topzeilers. Aspecten als snelheid, techniek en mentaliteit vormen een rode draad in de opleidingsprogramma’s. Jonge sporters worden op fysiek en technisch gebied naar een hoger niveau gebracht, waarbij de aandacht voor het mentale aspect niet vergeten wordt. Deze aanpak wordt intern al ‘De Scheveningse school’ genoemd.
Lees hier meer over het NTC.

naar boven