Optimist on Tour in het zwembad

Een Optimist on Tour in het zwembad is ideaal om in een veilige en vertrouwde omgeving kennis te maken met watersport en hoe je veilig het water op gaat. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kan ademen onder een omgeslagen optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt?

Tijdens een middag waterpret in het zwembad leer je vertrouwd te raken met bijvoorbeeld omslaan in een Optimist (eenpersoons zeilboot) en wat je moet doen als dat gebeurd. 

Tijdens Optimist on Tour in het zwembad leer je in verschillende rondes allerlei trucjes zodat jij veilig en met plezier het water op gaat. Samen met Sportfondsen organiseren we verschillende leuke activiteiten waardoor jouw veiligheid in en op het water wordt vergroot.

Kinderen vanaf 5 t/m 12 jaar (in het bezit van minimaal zwemdiploma A) kunnen meedoen. Je ontvangt voor aanvang een bevestiging van je inschrijving met een definitieve tijd.

Voor de kalender en om je in te schrijven klik je hier >>

Otterclub
Elk kind dat meedoet aan een Optimist on Tour evenement wordt standaard lid van onze gratis Otterclub. Als lid word je automatisch op de hoogte gehouden van allerlei watersportactiviteiten, workshops, acties en krijg je tips van topsporters.

Lees hier meer over de Otterclub >> 

naar boven