Programma Jeugd

Het Watersportverbond enthousiasmeert kinderen op verschillende manieren voor watersport. Op een speelse manier wordt kinderen de basis van bijvoorbeeld het zeilen bijgebracht bij een Optimist on Tour evenement. Hieronder is alle informatie te vinden over wat het Watersportverbond doet voor kinderen!

Optimist on Tour

Optimist on Tour meert ook in 2018 op verschillende locaties aan in Nederland! Tijdens dit landelijk rondreizende watersportevenement maken kinderen kosteloos kennis met zeilen, kanovaren, suppen en andere watersporten. Optimist on Tour komt bij verenigingen, zwembaden en verschillende grote watersportevenementen langs en er is zelfs een Optimist on Tour zeilkamp!

Lees hier alles over de Optimist on Tour >>

Otterclub

De Otterclub is een groep kinderen die watersport leuk vindt. De meesten hebben al eens meegedaan met een Optimist on Tour en zijn zo enthousiast geworden dat zij nu op de hoogte willen blijven van watersportnieuws en graag de Otterpost willen ontvangen! Bovendien krijg je als lid van de Otterclub ook het Otterwerkboek!

Lees hier alles over de Otterclub, Otterposten en het Otterwerkboek >> 

Proefles bij een vereniging of vaarschool

Voor een proefles bij een vereniging of vaarschool ben je bij het Programma Jeugd van het Watersportverbond aan het juiste adres. Wij organiseren verschillende proeflessen bij verenigingen en vaarscholen door heel Nederland.

Lees hier alles over een proefles bij een vereniging of vaarschool >>

Q-cup

Team Q-cup leert je de eerste kneepjes van het wedstrijdzeilen en je vaart je eerste wedstrijden in een vriendschappelijke competitie. De Q-cup is speciaal voor kinderen die al kunnen zeilen in een Optimist en toe zijn aan de eerste stappen in het wedstrijdzeilen.

Lees hier alles over de Q-cup >>

HISWA 2018

Ook in 2018 vindt de HISWA plaats in de RAI Amsterdam en is het Watersportverbond aanwezig. De HISWA is van 7 tot en met 11 maart en elke dag organiseert het Watersportverbond daar een echte zeilles! Kom langs en proef de zeilschoolbeleving. 

Lees hier alles over de HISWA 2018 >>

naar boven