Deel dit artikel:

Watersportvereniging Zevenwolden organiseert 6 april Watersportdag Lemmer

Op zaterdag 6 april organiseert de Lemster Watersportvereniging de Zevenwolden van 11.00 tot 17.00 uur haar Watersportdag 2019 in en rond het clubgebouw aan de Plattedijk 2 in Lemmer. Iedereen is dan welkom om warm te draaien voor het komende seizoen. De vereniging heeft allerlei activiteiten georganiseerd, ook voor kinderen.

Bovendien is er een tweedehands Watersportmarkt met spullen om de uitrusting nog wat aan te vullen. Bezoekers kunnen ieder half uur gebruik maken van de pendeldienst tussen het clubgebouw en centrum Lemmer. Daar is de opstapplaats aan de Kortestreek, bij het standbeeld van de Fiskerman.

Veel te beleven
Zevenwolden is een veelzijdige vereniging. Op de Watersportdag komen dan ook gevarieerde (water)activiteiten aan bod. Zie en beleef hoe het werkt bij de open-boten-competitie, het jeugdzeilen, sloeproeien, de Micro Magic en cursussen vaarbewijs of bij andere organisaties zoals de Reddingsbrigade Lemmer. Ervaar de lol van een rondje varen in een stoere rib. Ook is er aandacht voor het reilen en zeilen in de haven van de Zevenwolden.

Pendeldienst
Tijdens de dag is er ieder half uur een pendeldienst tussen het centrum van Lemmer en het clubgebouw van de Zevenwolden. Dat gebeurt met een Lemster Aak en de kotter, die actief is bij de begeleiding van vele zeilwedstrijden, zoals het Skûtsjesilen. Onderweg en bij het clubgebouw zorgt het Shantykoor voor de vrolijke noot.

Gezelligheid
Info en amusement zijn op deze dag twee kanten van dezelfde medaille. Maar boven alles staat natuurlijk onderlinge band en gezelligheid bij de Zevenwolden, met de watersport en muziek als ankerpunten. De shanty’s en het Wivenkoor illustreren dat. Voor het vermaak van de kinderen zijn er op deze Watersportdag 2019 speciale attracties, zoals een speurtocht, springkussen en het 'klompkesilen'.

Kijk voor meer informatie over watersportvereniging Zevenwolden op www.zevenwolden.nl en voor het laatste nieuws op Facebookpagina of Twitterpagina van de vereniging.

naar boven