Deel dit artikel:

Verenigingen werken enthousiast toe naar Dag van de Watersport

Op zaterdag 20 mei is de Dag van de Watersport en ben jij bij de vereniging bij jou in de buurt van harte welkom om deel te nemen aan leuke watersportactiviteiten! De deelnemende vereniging zijn op dit moment enthousiast bezig met het organiseren van leuke watersportactiviteiten, toertochten, wedstrijden en avondprogramma's. Naar welke vereniging bij jou in de buurt ga jij?

Bekijk hier welke vereniging jij wilt bezoeken tijdens de Dag van de Watersport. Hieronder lichten we alvast het programma van de Zoetermeers Watersportvereniging Noord Aa en de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer voor je uit. Kijk voor een totaaloverzicht op www.welkomopdevereniging.nl.

Community Zoetermeerse Plas en de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord Aa slaan de handen ineen tijdens Dag van de Watersport
Tijdens de Dag van de Watersport opent de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord Aa haar terrein voor alle liefhebbers van de watersport. Er is voor ieder wat wils: kom vanaf 10:00 uur kennismaken met de vereniging, meevaren in een (zeil-)boot of neem een kijkje op de watersportmarkt. In de middag zal de vereniging samen met de omwonende van de Wetering het water op gaan. Heb je geen eigen boot? Vaar dan gezellig mee met een clublid van de vereniging.

Altijd al eens willen zeilen, suppen of kajakken? Voor iedereen is er op zaterdag 20 mei tijdens de Dag van de Watersport voldoende te beleven. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de watersport. Kinderen kunnen leren zeilen in een Optimist en nemen het, op een klein wedstrijdbaantje, tegen elkaar op.

Geïnteresseerd om een kijkje te nemen bij de actieve en gezellige verenigingen die dit jaar 40 jaar bestaat? Kom dan tijdens de Dag van de Watersport naar de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord Aa, Het Lage Land 2, 2725 KZ Zoetermeer. Klik hier voor meer informatie over de vereniging. Ben je enthousiast geraakt, maar ben je op zaterdag 20 mei niet in de gelegenheid om naar de Zoetermeerse Watersportvereniging Noord Aa te komen? En wil je wel een keer de vereniging bezoeken en een watersport uitproberen? Kom dan tijdens een kennismakingsdag op een zondag naar de vereniging. Het clubhuis staat voor je open en de vereniging staat je graag te woord.

(Let op: tekst loopt door onder afbeelding)

 

Wees welkom bij de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer
Bij de R.R. en Z.V. Maas en Roer staat de Dag van de Watersport in het teken van de jeugd. Op zaterdag 20 mei demonstreren de jeugdzeilers van de vereniging hoe te zeilen in een Optimist. De instructeurs van de vereniging zijn ook aanwezig. Heb je vragen over het jeugdzeilen of de leuke en leerzame jeugdafdeling van Maas en Roer? Stel ze gerust!  

Naast het zeilen in een optimist, zal ook de RS Feva het water op gaan. Kinderen die dat willen, kunnen meezeilen in de jeugd tweemansboot. Hierbij ervaren ze hoe het is om met iemand mee te zeilen en om samen te werken tijdens het zeilen. Naast het jeugdprogramma, zijn ook een aantal leden van het Eredivisie zeilteam van R.R. en Z.V. Maas en Roer aanwezig met hun J70. Geïnteresseerden kunnen meevaren en vragen stellen over de landelijke competitie die 12 mei van start gaat.

De activiteiten bij de Roermondse Roei- en Zeilvereniging Maas en Roer starten om 10.00 uur op het terrein van de vereniging. Meer informatie over de vereniging is te vinden via: www.maasenroer.nl

naar boven