Otterclub

Heb jij Ossie de Otter al ontmoet? Misschien heb je wel meegedaan aan de Optimist on Tour, daar was Ossie regelmatig te vinden! Hij houdt namelijk van zeilen en allerlei andere sporten op het water. Bekijk hieronder wat Ossie nog meer doet en sluit je ook aan bij de Otterclub!

Optimist on Tour

De Optimist on Tour meert ook in 2017 op verschillende locaties aan in Nederland! Tijdens dit landelijk rondreizende watersportevenement maken kinderen kosteloos kennis met zeilen, kanovaren, suppen en andere watersporten.

Lees hier alles over de Optimist on Tour >>

Optimist on Tour in het zwembad - Watersport Survival

Speciaal voor jou organiseren we een Optimist on Tour in het zwembad, de Watersport Survival! Deze survival vindt plaats in het zwembad waar je alles leert over veiligheid. Wist jij bijvoorbeeld dat je gewoon kunt ademen onder een omgeslagen Optimist? En dat je met een simpel trucje de boot weer snel rechtop hebt? 

Lees hier alles over de Watersport Survival >>

Q-cup

Team Q-cup leert je de eerste kneepjes van het wedstrijdzeilen en je vaart je eerste wedstrijden in een vriendschappelijke competitie. De Q-cup is speciaal voor kinderen die al kunnen zeilen in een Optimist en toe zijn aan de eerste stappen in het wedstrijdzeilen.

Lees hier alles over de Q-cup >>

De Otterclub op Facebook

Wist je dat je Ossie kunt volgen op Facebook? Hij heeft hier een eigen pagina aangemaakt waar hij regelmatig leuke updates en nieuwtjes op plaatst.

Volg de Otterclub op Facebook >>

naar boven