Deel dit artikel:

Regioteam West-Holland maakt bezwaar tegen spitssluiting van sluis Leidschendam

Onlangs publiceerde de Provincie Zuid-Holland het besluit over de ingevoerde spitssluiting van de sluis in Leidschendam. In het verleden is de spitssluiting, mede op aandringen van het Watersportverbond, juist opgeheven. Na druk van o.a. belangenverenigingen en bewoners van Leidschendam-Voorburg heeft de provincie de spitsluiting weer ingevoerd. Ander belanghebbenden als het Watersportverbond zijn hierbij niet gehoord.

Het Regioteam West-Holland van het Watersportverbond heeft contact opgenomen met de provincie en heeft, net als het Ondernemers Platform Hollandse Plassen, een officieel bezwaar ingediend tegen dit besluit. Voor wat betreft de inhoud, als de wijze van totstandkoming, alsook de motivering van het besluit.

Op korte termijn zal er naar alle waarschijnlijkheid helaas niet veel aan de situatie veranderen, maar de vrijwilligers uit het regioteam zitten er bovenop. Het Watersportverbond houdt u via deze website op de hoogte over de laatste ontwikkelingen m.b.t. de Spitsluiting van sluis Leidschendam. Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Regioteam West-Holland? Klik dan hier.

Bron afbeelding: Michiel1972, CC BY-SA 3.0, Link afbeelding

naar boven