Dam-X Event 12 t/m 15 oktober

15 oktober, 2017

DAM-X is hét watersport event van 12 - 15 oktober 2017 dat in het teken staat van zien, doen & beleven! Het event vindt plaats naast het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen (EFPT).

Maak kennis met watersport door deel te nemen aan diverse boardsport clinics of doe mee met de windsurf slalom funrace; de DAM-X Funrace! Daarnaast kun je genieten van de boardsport & food market, het Friday Night Event met spectaculaire shows, te gekke activiteiten en muziek. Schrijf je nu snel in voor de DAM-X Funrace en krijg €5,- Korting!  **Inschrijving is inclusief: goodiebag mét DAM-X event T-Shirt, Friday night-event, BBQ buffet, Entree Saturdaynight Party -/of waterjumpticket en een lot voor de Tombola** Klik hier om je in te schrijven voor de Dam-X Funrace.

Tijdens het DAM-X event laten de professional freestyle windsurfers hun talent zien tijdens de finale van het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen. Geniet van de spectaculaire wedstrijden op het water en maak kennis met de top van het freestyle windsurfen.

Zien we jou van 12 - 15 oktober de pro's aanmoedigen of kom jij zelf langs voor alle toffe activiteiten? Meer informatie via: www.dam-x.com

Datum: 12 t/m 15 oktober
Locatie: Brouwersdam, Zuid-Holland

naar boven