Optimist on Tour Eindhoven

20 mei, 2017

Van 18 tot en met 20 mei vindt Optimist on Tour plaats tijdens de Dutch Technology Week op de vijver van de High Tech Campus in Eindhoven.

Na een lange winter met activiteiten in onder andere zwembaden is het weer tijd om de buitenlucht op de zoeken. Kinderen kunnen kosteloos kennismaken met diverse disciplines van de watersport.
Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs leren de kinderen zeilen in een Optimist en kanovaren. Daarnaast kunnen kinderen in het waterlaboratorium als een echte professor allemaal verschillende proefjes doen met water.

Deze Optimist on Tour wordt mede georganiseerd met Folkert Huysinga en zijn bedrijf Hearttarget. Op 18 en 19 mei kun je samen met je klas deelnemen aan de Optimist on Tour. Zit jij in groep zeven of acht op een van de Eindhovense scholen? Vraag dan aan je juf of meester of jullie ook aan de Optimist on Tour meedoen. Wil je liever alleen met een vriendje en een vriendinnetje? Kom dan op donderdag en vrijdag vanaf 15:30 naar de High Tech Campus voor een middag op het water. Op zaterdag 20 mei ben je vanaf 9:30 uur welkom om lekker te zeilen en kanovaren. Kijk voor meer informatie op www.optimistontour.nl of meld je snel aan!

naar boven